lørdag 8. september 2007

Høstfloks


Dette er en av de siste blomstene som blomstrer i hagen vår for i år. Det er en staude som heter Høstfloks. Jeg har ryddet et bed etter de som bodde her før. Neste år skal jeg plante roser her. Høstfloksen var den eneste blomsten som fikk stå.

I helgen bare koser jeg meg med det nye nummeret av Vakre hjem... Se innlegg 4. september ti-hi!
God helg!

5 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Fint och mysigt.
Jag älskar hösten... Kram

chatrine sa...

Høsten er en koselig tid ja:) Litt synd at den i år har regnet vekk her hos meg.. Hagen min er en mold-haug som ikke blir beplantet og sådd før til neste år, det gleder jeg meg til:) Da kommer det sikkert en del blomster innlegg i min blogg også. (og sikkert spørsmål om råd og tips..) Om smykke-skrinet mitt, jeg tror det er ca 30-35 år gammelt. da jeg fikk det som liten var det nytt. Det er veldig søtt ja. Du må ha en fortsatt fin helg med ny-bladet ditt( som jeg ikke har skaffet meg enda..)
Klem

Uppe på vinden sa...

Så mysigt det ser ut, sitta där under äppelträden och bara njuta med en underbar tidning! Ha en bra söndag! KRam!

Emmeline sa...

ja vi ser at du koser deg...i skjul!! Fine dåpsbilder du viser, dere har jo også hatt en staselig dag, kjekt å se hvor fint man kan pynte bordene. Veldig inspirerende for oss som for eksempel skal ha konfirmant om ikke så lenge... Takk for titten!

disa sa...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿