mandag 31. desember 2007

GODT NYTT ÅR!


Med mine to yndlingsengler som jeg har hatt siden jeg var liten, ønsker jeg alle en flott nyttårsfeiring!

12 kommentarer:

Berit sa...

Vil onske deg og dine en fin nyttårshelg og alt godt i det nye året!!!
Klem fra Berit.

HildeS. sa...

Ønsker deg og dine ei fin nyttårsafta, og alt godt i det nye året:)

silje sa...

Godt nytt år til deg også! Min nyttårsaften har til nå bestått av amming,amming og atter amming;) gleder meg til å følge bloggen din i året som kommer! klem

silje sa...

Godt nytt år til deg også! Min nyttårsaften har til nå bestått av amming,amming og atter amming;) gleder meg til å følge bloggen din i året som kommer! klem

silje sa...

vet ikke hvorfor den kom to ganger.. klen

Anniche sa...

Hei min venn!
AAAAAAaaaaltfor lenge siden jeg har vært innom deg tydeligvis .
Mange, mange flotte innlegg.

Ønsker deg et nydelig år 08 .

Klem

Kreoline sa...

Så flotte ting du har fått til jul, kunne hatt alt sammen selv, likte så godt den skjønne brødboksen. Håper du fortsetter med bloggingen, har vært kjekt å følge med deg. Ønsker deg et godt og fint nytt år, klem fra meg.

Emmeline sa...

Hei Kavat.
Disse to englene hadde jeg også da jeg var liten. De fulgte meg et godt stykke opp i åttiårene men nå aner jeg ikke hvor de har tatt veien, jeg kjente dem igjen hos deg.. og de er så søte.
Nå har jeg sett igjennom alle de koselige innleggene dine.
De vakre tingene som du fikk til jul og ikke minst all den fine julepynten som du har i huset ditt.
Ser at du vurderer å slutte med bloggen, det syns jeg var veldig leit. Ville bare få ønske deg et godt nytt år på årets første dag.
Håper du bestemmer deg for å fortsette bloggingen litt til:)

Flower Power sa...

Hei Krabat!
Et riktig GODT NYTT ÅR til deg også!
Så masse flotte ting du fikk til jul:) Det er gøy med pakker selv om vi er voksne ikke sant?.....det vokser vi vel ikke fra:)

Gleder meg nesten litt til å rydde vekk jula jeg nå, så vi såvidt kan begynne å se mot vår.....Jula er veldig stas og det er kjempemorsomt å ta fram julepynten, men det er da godt å pakke den ned igjen også....rart det der:)

Jeg ønsker deg og dine alt godt i dette nye året:))

Landliv sa...

:rørt: Så koselig å ta vare på disse siden du var liten... slike ting har stor verdi for meg også.
Til jul fikk min lille jente på 3 år en medaljong som min bestemor fikk da hun var 8 mnd - dvs i 1921! Det var en slik i sølv med plass til bilde inni.
GODT NYTT ÅR! :-)

Landliv sa...

PS: Husk at bloggingen er da bare noe du gjør når du føler for det å har tid... vi er der vi vettu- så ikke avslutt da vel... :-/

Anonym sa...

While the sleeves have zip fasteners to allow you to awesome down by simply unzipping [URL=http://www.northfacetriclimate.org/#814]north face outlet online[/URL] individuals, I actually went the twine through the scoot from your video camera in order to my cycle helmet cam/lens. The North Encounter No cost Thinker jacket Buy [URL=http://www.northfacetriclimate.org/#1819]links[/URL] Fleece Jackets previously had the most bank space from the of the labels and outdoor jackets most people evaluated.