lørdag 12. januar 2008

Bloggpause


Etter 50 innlegg har jeg har bestemt meg for å ta en pause fra bloggen min. Det er mye jeg skulle ha gjort på PCen min nå, men jeg merker at jeg stadig begynner med bloggingen i stedet for å gjøre det jeg egentlig burde gjøre.

Kanskje det kommer et innlegg av og til, men jeg vil nok uansett fortsette å lese bloggene deres selv om jeg ikke alltid får lagt igjen en kommentar.

Lykke til videre med bloggene deres!

16 kommentarer:

Under en vind sa...

Lycka till!!! Hoppas att du hinner ikapp med det du måste så att du kan återvända med nya tag!! Önskar dig en toppenhelg! Kram!

Berit sa...

Håper du stikker innom av og til selv om du tar deg en pause.
Av og til må en tenke seg hva en vil bruke tiden sin til, sitte her som tar veldig mye tid, gjøre det en egentlig skulle ha gjort.
Mannen min sier jeg er hekta fullstendig på dette her, og for så vidt har han rett, men det er enda så nytt for meg at noen pause blir det ikke enda.
Det er jo så artig å se hva alle flinke damer holder på med, og blir veldig inspirert av de.
Men jeg ser at dette tar utrolig mye av tiden jeg kunne brukt til mer fornuftige ting... det får jeg gjøre når det lysner i luften.
Håper vi "snakkes"
Klem fra meg

Karoline sa...

å, nei!!! kommer til å savne bloggen din, håper det blir en kort pause, kom selv raskt tilbake fra min bloggpause, savnet ble for stort.
lykke til!!!

Anniche sa...

Kos deg masse !! Nydelig vinterstue du har , heldig du!!:))

Malinken sa...

Hei! Må bare få takke så mye for de fine kommentarene du har lagt igjen hos meg!
Ønsker deg en fin tid fremover, og håper du får tid til å stikke innom bloggen fra tid til annen.
Stor klem fra meg:-)

Ellie sa...

Av og til er det godt med en pause, men jeg kommer til å savne bloggen din. Håper du kommer tilbake etterhvert! Ha en fin søndag, og et godt år videre!

chatrine sa...

Noen ganger trenger man vel en pause ja:) Jeg kommer nu til å stikke innom bloggen din i ny å ne, og se om du har funnet på nytt:)
Ha en fin-fin søndag!
Klem:)

HildeS. sa...

Eg kjem til å sakne innlegga dine, men det kan gjere godt med ein pause.
Eg skal kikke innom deg, og så håpar eg at du er tilbake om ei stund:)
Ha ein fin søndag.
lem:)

Timotei sa...

Noen ganger kan det være godt med en pause og kanskje helt nødvendig også hvis en skal få disponert tiden sin riktig. Blogging kan ta utrolig mye tid! Respekterer valget ditt, men kommer til å savne deg. Stikker helt sikkert innom for å se om det er kommet noen nye innlegg. Så håper jeg du får tid og lyst til å blogge igjen om en stund.
Ønsker deg gode dager framover!
Klem fra Rannveig.

silje sa...

Kjære krabat! Forstår godt at du trenger en pause da,egentlig burde jeg gjort det samme selv.. Synes det er kjempegøy m bloggingen,men det tar jammen tid! Og da går det jo på bekostning av andre ting.. Lykke til ihvertfall,så håper jeg du tar noen turer innom,og har tid til å skrive et innlegg i ny og ne,så vi kan høre hvordan det går med deg:) Er en hilsen til deg på bloggen min! Klem

Hulda sa...

Som de andre, så kommer også jeg til å savne deg. Syns du har lagt ut så mye koselig her. Håper å høre fra deg i løpet av vinteren. Men, skjønner deg jo om du syns det tar mye av tida di. Jeg bruker å blogge annen hver dag, eller 3. hver dag. Alt etter som det passer. Noen ganger har jeg bilder klare, som jeg bare legger rett inn, da går det jo veldig raskt unna.

Emmeline sa...

Jeg er enig med de andre; det er synd at du gir deg med bloggingen, men samtidig skjønner jeg deg godt.
Ser at min egen blogging begynner å kreve mye faktisk. Jeg får så dårlig samvittighet om jeg ikke får besøkt de som legger igjen en hilsen til meg, men så er det bare sånn at listen blir lenger og lenger og det er stadig nye og spennende folk som legger igjen hilsener--men det krever jo tid. Å komme innom til 79 blogger for å legge igjen et svar; det er jo en heldagsjobb.
Men jeg har bestemt meg for å ikke ha dårlig samvittighet, jeg kommer innom en gang i blant..og så får det bare våge seg om jeg ikke rekker over alle hver dag, det kan ikke nytte.
Jaja, jeg kommer nok til å stikke innom for å se om det er noe nytt fra tid til annen. Men du skal iallefall vite at det har vært gøy å følge med på bloggen din!

RedRobin sa...

Kos deg så lenge pausen varer da! Håper den blir kort... Her blir du savnet vettu! :o)

Ønsker deg alt godt!

Hem & Lyckas Mia sa...

Ha en skön bloggpaus och hoppas att du snart kommer tillbaka! kram

Landliv sa...

God pause - kom innom når du har tid og lyst! :-)

Kreoline sa...

Nyt pausen, håper du kommer tilbake etterhvert. Klem.