lørdag 12. juli 2008

Ha det på badet

For å fylle ventetiden før jeg kan vise flere bilder fra soverommet som vi nå pusser opp, kan jeg jo vise litt av det vi har gjort i huset til nå. Det første rommet vi pusset opp like etter at vi hadde flyttet inn i huset og født barn, var badet. I fjor sommer boddet lille Krabat og jeg hos foreldrene mine, mens mannen ordnet og styrte med badet sammen med andre baderomseksperter. Badet så virkelig ikke ut. Her er det før vi pusset opp. Gulvet var helt porøst.


Før...

Slik så det ut etter oppussing:
Etter inspirasjon faktisk fra det tidligere gule badet, kombinerte vi panel og fliser. I dette huset ble det ikke laget bad før på 1970-tallet. Fortsatt står uthuset til utedoen i hagen.

Denne døren ble byttet ut. Vi kjøpte en gammel dør fra Fortidsminneforeningen. Alle som er interessert i å bevare gamle hus, burde melde seg inn der!

Denne gamle brannmuren fant vi godt pakket inn i veggen. Den måtte vi selvfølgelig ha frem, og slik ble det:


På muren plasserte vi en sjablong kjøpt på Alvas hus


Vår "nye" gamle dør!


Så til detaljene. Baderomsmøbler er fra Heritage Bathrooms


Høy sisterne med snor!


Dorullholder fra Bohus


Skap fra Vedum


3 kommentarer:

jorunnslilleverden sa...

Dette ble jo riktig så lekkert!! Fint med den gamle døra også :0) Det er jammen gøy å gjøre en innsats når resultatet og frandringen blir så total!!

Anonym sa...

Takk for sist! Morsomt å følge oppussingen deres videre! Det blir så flott! Har hatt trøbbel med å få sendt mail siden tordenværet forrige lørdag, men så at NBI var stengt hele juli:-(. Ha en fortsatt fin sommer! Vi snakkes snart! Klem Line

Anonym sa...

Hei! Takk for koselig besøk. Så flott det blir. Gleder meg til å se det! Klem Hedvig