søndag 28. september 2008

Haga!

Jeg har vært i Göteborg på den store bokmessen i helgen. Jeg fikk også tatt en tur til bydelen Haga. Høsten hadde kommet hit, med gule blader som falt fra trærne blant gamle hus. Her er det kafeer på hvert hushjørnet, koselige bakgårder og gamle utelamper.


Og dessuten en koselig barnebokhandel full av barnebøker! Ta en tur til Bokskapet!
Etter å ha handlet barnebøker, var det fint å sette seg på en av de koselige kafeene:Menyen var plassert i et gammelt skap...Da vi gikk ut for å spise på kvelden og passerte den samme kafeen i den kalde høstkvelden, var det tent koselige stearinlys i vinduene.

Ha en fin uke!

fredag 19. september 2008

Mer strikk fra Nøstebarn

Som sagt så strikker jeg ikke selv, men jeg har en svigermor som er flink til å strikke. I det siste har jeg sendt garn og oppskrift fra Nøstebarn og fått ferdig strikket plagg tilbake. Her er lille Krabats siste Nøstebarn-kjole.
fredag 12. september 2008

Mitt beste ferieminne, og takk til Nigella!

Bak en sky hadde et koselig innlegg forrige søndag med "Mitt beste ferieminne". Jeg tar oppfordringen og viser noen bilder jeg ikke fikk vist i sommer - fra den deilige grillfesten i hagen. Det var en varm dag... Sommeren er definitivt over nå, så en får bare kose seg med minnene. Hva er ditt ferieminne?


Hasselbackpoteter


Gammeldags tomatsalat
En deilig frisk salat med vannmelon, fetaost og oliven.Sjokolade- og bringebærpavlova. Den beste kaken jeg har smakt, med seige sjokoladebiter som smelter sammen med krem og bringebær. Mmm...

Takk til Nigella Lawson for fantastiske oppskrifter til grillmat!You're welcome!


søndag 7. september 2008

Helgeblogger?

Jeg er nok blitt en helgeblogger. Ukedagene flyr unna, og lite tid blir det til blogging. I fjor høst var jeg en smugblogger. Jeg blogget så mye at jeg til slutt måtte smugblogge mens mannen min sov *fnis*. Hva slags blogger er du?


Søndagsstemning i gangen.