tirsdag 10. februar 2009

Blogg og Facebook

Dagene flyr av gårde som sneen gjennom luften... Her er det full vinter og bloggsperre. Jeg har faktisk blitt litt hekta på Facebook for tiden og har brukt min tid på det i stedet for blogg. Håper jeg er tilgitt og at alle har gode vinterdager!

2 kommentarer:

Dilldall-Nina sa...

Jeg var på facebook-hypen fra første sekund nesten - så har ridd av den verste stormen forlengst. Tror jeg registrerte meg 1. mai 2007 om jeg ikke husker feil. Et greit medium. Veldig hyggelig å "catche up" med gamle studievenner ++. Må innom og sjekke hver dag i hvert fall. Huset ditt ser alldeles fantastisk ut. Mitt hus er nytt, ferdig i 2004 - etter at det gamle våningshuset på småbruket brant opp (mens vi leide det ut) i 2002. Har mista den gamle hus-sjelen, men har varme i gulvene - og det er jo i grunnen ganske greit. One can´t have it all ;). Takk for hyggelig kommentar på bloggen(e) mine.

Mi :) sa...

Åh, kjenner til den!! Jeg ble HELT hektet med en gang jeg også - etter at jeg hadde lagt meg om kvelden, måtte jeg opp igjen fordi jeg hadde kommet på en gammel kjent jeg MÅTTE søke etter :D Hahha!!

Håper du koser deg og nyter - både vinterkvelder, - dager - og fjesboken :D

Mi:)