søndag 1. mars 2009

Mange fargerike små


Min lille prinsesse Kaisa Louise 2 år får stadig smake på nye bøker hun får av sin mor, som jobber med barnebøker. For tiden liker hun særlig godt disse billedbøkene:
De to første bøkene om Tilly og vennene av Polly Dunbar er utgitt av barnebokforlaget Omnipax. De har mange fine bøker!
Tilly liker å leke med vennene sine. Det er krokodillen Dille, høna Perle, elefanten Elling, kaninen Tipp-på-tå og grisen Hector.De tegner...Og har fest...Men Tilly vet også når nok er nok. Da liker hun helst å sitte for seg selv og lese bok!
Noen andre rosa venner Kaisa har for tiden er disse fargerike små: "Mange fargerike små og en liten rosa" av Carin og Stina Wirsén.Dette er egentlig en tellebok med farger.


En liten i rosa klær er ute og plukker bær.Seks små rosa spiser capricciosa.
Åtte små hvite tegner ikke lite.


Mange fargerike små er blitt temmelig bøllete nå.Dette fine bildet av Stina Wirsén kjøpte jeg i en barnebokhandel i Göteborg i høst.

Mer om Stina Wirséns bøker kan du lese om blant annet på Barnebokkritikk.no


4 kommentarer:

storeflittig sa...

hei hei! hvordan går det med deg?? håper alt er bra! jeg har vært litt av og på bloggings før jul, så da forsvant jeg liksom litt inn i min egen verden (ja - er skikkelig elefantgravid:) så ble glad da jeg så du hadde lagt igjen kommentar - så holder vi kontakten igjen!!

for et herlig innlegg! og bursdagslunsjen ser så deilig ut. du er kjempeflink!

Therese sa...

Hei,hei til deg. Det er første gang jeg er inne hos deg. Så helt skjønne barnebøker da. De likte jeg godt. Nydelig hus du bor i. Koselig å dekke bord til gjester og familie. Kommer innom igjen. Ha en trivelig kveld. Therese

Toril sa...

så utrolig flotte illustrasjoner i disse bøkene!

disa sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看