søndag 8. mars 2009

Snart et vårtegn?


Snart går jeg i hi! Jeg er så lei av denne snøen som laver ned hver dag. Kommer det ikke et vårtegn snart? Jeg bestemte meg for å gjøre noe med saken og gikk ned i kjelleren for å se om Pelargonene mine hadde forstått at vi nærmer oss våren.

Det hadde de! Nå er Pelargonene tatt opp fra kjelleren for å minne meg på at det snart faktisk er vår.Og denne planten som jeg fikk til bursdagen min, skal plantes ute til sommeren. Hva heter den nå igjen...?

6 kommentarer:

Mi :) sa...

Hortensia ;)

Åh, vårtegn!! Det er bare å ta i mot og lagre alle sikre vårtegn nå - jeg er minst like lei av sneen jeg også :( Det var ordentlig nedtur at den kom igjen på lørdag - nå er jeg lei av å våkne til hvite dager! Jeg vil mye heller våkne til morgensol og vårfuglsang!! Men mars er lunefull den, så vi får kjøpe en tube tålmodighetskrem & smøre oss godt inn ;)

Hold ut, min venn :)

Mia sa...

Visst er det liv i pelargoniene dine! Helt klart at de har skjønnt det er vår. Ikke dumt å ta de fram i lyset, slik at de får vokst seg store og sterke. Hortensiaen din er også nydelig, blir nok fint ute. Bare snøen blir borte da... men det begynner å hjelpe, synes jeg. Fortsatt er det mye av den, men med mildvært og sol må den vel gi tapt snart.

Landliv sa...

Minner veldig om mine pelargoner for tiden!! Litt stusselig men det er da lyse skudd og håp!! :-)

Anka sa...

Så koselig at du bare kan gå ned i kjelleren å finne fram litt vår:) Imponert!

silje-sin sa...

Hei på deg:) Så moro å se at blomstene kommer igjen, det er jo helt utrolig egentlig:) Du må ha grønne fingre:) Hortensiaen var kjempeflott, jeg har også hatt en hvit fra i vinter som jeg skal plante ut i hagen. Har to der fra før, men de blir bare to grønne baller, bare blader og ikke blomster.. Dette er den tredje sommeren, så kanskje de kommer nå:) takk for barneboktips, og takk for koselige hilsener hos meg! Jeg er SÅ dårlig til å svare for tiden.. Ønsker dere en flott helg! klem fra silje.

Butterfly sa...

Hei, hei :o)

Ja, det hadde vært godt med litt mer vår. Gårsdagens snøvær hjalp ikke akkurat.......

Egenlig burde jeg brukt tiden til å lese, men all snøen gjorde at jeg måtte ty til symaskinen for ikke å miste motet fullstendig.....

På den annen side så blir ikke sne som komme så sent liggene i lengre tid........ Jeg lever i håpet :o)

Er endelig ferdig med databaseteori og holder på med teksthistoriske linjer. Glede meg til mandag, da er det forelsning om Jane Austin..... :D

Ha en kjempefin helg!!

klem, Yvonne