søndag 19. april 2009

Tid for nye sko

Her er en liten krabat som er glad for våren. Så herlig å løpe på bar asfalt med nye sko!


Jeg er veldig begeistret for skoene fra Kavat. De er stødige med en flott design. Disse skoene er perfekte for en liten krabat!
Da jeg var liten handlet vi alltid sko på Agnar Hagen barnesko i Bogstadveien i Oslo. Barneavdelingen eksisterer ennå. Der er nesten ingenting forandret siden 1970-tallet. Her er fortsatt de gamle hyllene og figurene på veggene. Til og med noen av de samme damene jobber der fortsatt. Og er det noe man husker fra man var liten, så er det den herlige følelsen av å få nye sko om våren!


Kaisa i skobutikken i høst.

9 kommentarer:

Timotei sa...

Å ja, jeg husker godt hvordan det var å kunne få bytte ut vinterskoene med vårsko! Husker jeg var så glad i treskoene mine!
Nydelige, røde sko du har kjøpt til Kaisa!

Bea's verden sa...

Hei

Tusen takk for tipset:o)
Kanskje vi skulle tatt oss en tur der når vi skal til byen på lørdagen. Det hadde jo vært så søtt og kjøpt Kavat sko til min lille Kajsa. .o)


Klem fra Bea

silje-sin sa...

Så flotte sko, og de så skikkeig gode ut også! Tøft med rødt! Og nydelig lita jente! Nå fikk jeg lyst til å kjøpe vårsko til ungene mine:) ha en fortsatt god helg! klem fra silje.

Bea's verden sa...

Ja lille mini-Bea heter egentlig Kajsa. :o)
Forelsket meg helt i navnet når jeg var lita. Elsket historien til Astrid Lindgren om lille Kajsa Krabat. :o) Og har helt siden den gang ønsket meg en datter som het Kajsa:o)

Klem Bea

silje-sin sa...

Hei hei:) Beklager at jeg er så treg med å svare! I dag har jeg også handlet Kavat-sko! Til augusta. Har ikke hørt om det før jeg, men de ser utrolig gode ut! Hun som baker kakene bor på stathelle, altså like ved brevik. De er utrolig flotte. Er alt bra hos dere? Det er så nydelig med vår:) klem fra silje.

Bea's verden sa...

Vi har heldigvis boken. Den står godt plassert i en tallerkenhylle på rommet hennes. Måtte jo bare ha den. :o) Kjøpte den når jeg gikk gravid.....
Artig med oppkalling. Snuppa heter forresten Kajsa Pauline. Pauline etter min farfar og samboers farfar. :o) Hadde ekentlig lyst å kalle henne Kajsa Pernille, men ex'en fikk ei katte 1 mnd før som de kalte Pernille.... :o(

Min KAjsa ble 1 år 21 feb 2009. :o)

Livs Lyst sa...

Nå kom jeg plutselig inn i denne bloggen. For et nydelig hus dere bor i da!!!

Ha en fin dag.
Hilsen L-jo

Bea's verden sa...

Hei

ligger en utfordring til deg på bloggen min:o)

disa sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風