søndag 25. januar 2009

Kaisa Krabat 2 år


Så ble det bursdagfeiring for Kaisa Krabat 2 år. Her er noen av gavene. Klær og leker til Maileg.

Kommode til Maileg.


Og litt mat, som egentlig ikke er til Maileg, men som passet supert! Og mat ble det på oss også. Her er litt bilder fra bordet.

Bursdagsbarnet var fornøyd! Her i bursdagskjolen fra Christina Rohde!

torsdag 22. januar 2009

Invitasjon til 2-årsdag


Invitasjonene til 2-årsdag på lørdag er sendt ut. I morgen fyller lille Kaisa Krabat 2 år!


lørdag 17. januar 2009

Piano etter 5 års forelskelse


Se her! Dette er en gave fra mannen min som jeg i disse dager har vært sammen med i 5 år. Nei, det er nok ikke et ordentlig piano, men et veldig flott digitalpiano. På notestativet står Bach-noten min som jeg må øve på i vinter. I påsken skal jeg synge Johannespasjonen med koret jeg går i, så nå er det bare å øve i vei!

fredag 9. januar 2009

God helg!

Nye farger er i emning. Jeg elsker det hvite og blå lyset på denne tiden av året som det gis gjenskinn av inne...


Og her er de nye teboksene mine som jeg fikk til jul. I den lille er det en blanding av eple og kanel. Den store har jeg selv fylt med en halv kilo Blå Blomst.


Den store boksen er en gammel boks jeg fikk av min tante.Ny tekanne fikk jeg også av den snille mannen min. Dette er en veldig praktisk en fra Nigella Lawson. Her sitter jeg og ser på lyset, mens jeg drikker te og venter på helgen... Det blir DVD og taco i kveld! God helg!

søndag 4. januar 2009

Så pakker vi julen ned...


Så er det på tide å pakke ned julen. I år kom jeg over noen praktiske esker på Living. Jeg elsker systemer, og ikke noe er så morsomt som å pakke julen ned så systematisk som jeg fikk gjort i år! Hver og en ting fikk plass i hvert sitt lille rom. Så slipper man i tillegg å pakke inn hver kule i silkepapir og små esker. Det var godt å få kastet alt det gamle silkepapiret og alle eskene! Nå går det mye raskere å pakke bort julen, og det lettere å ha oversikt over hva man har når julen nærmer seg igjen...Eskene har to etasjer som kan løftes lett av og på. I de nedre rommene er det større rom til større kuler, og de øvre rommene er mindre. Alle rom er dype, så man får plass til nesten hva som helst av størrelse i dem.Nedre rom med store rom.

De røde kulene kjøpte i jeg går på halv pris hos Åhlens. Jeg har ikke hatt så mye rød julepynt, men denne fargen på kuler minner meg sånn om min barndoms jul på 1970-tallet. Den røde blomsten er fra House Doctor. Er ikke de hvite hjertene skjønne?! De fikk jeg av min venninne Hedvig for noen år siden.


Rosa kuler kjøpte jeg i den forrige bokhandelen jeg jobbet i.

Her er det også plass til alt småtteri man måtte ha...

Så til slutt denne gamle julekule-esken som jeg kjøpte på "loppis" på en gammel låve i Sverige. Den var fyllt med gamle julekuler og nisser. Jeg klarer ikke kaste den, for den minner meg om eskene mamma pakket julekulene sine i da jeg var liten. Så esken får ligge sammen med julepynten for å minne meg om min barndoms jul...


fredag 2. januar 2009

En gammel kommode


Til jul ønsket jeg meg mest av alt en kommode til soverommet. Mamma har et gammelt hus med mange gamle kommoder, men hun setter sånn pris på hver og en av dem og ville derfor ikke låne bort. Mamma bor på Briskeby i Oslo, og der er det en veldig søt butikk som heter Shabby. Plutselig en dag sto en gammel kommode i butikkvinduet. Mamma kjøpte den til meg i julegave. Åh, hvor jeg ble glad! Den sto lenge i utstillingsvinduet før vi rakk å hente den. Hver gang jeg gikk forbi butikken tenkte jeg at der, der var min nye kommode som snart skulle få komme hjem til jul- og det gjorde den!


Kommoden er fra Sverige fra ca 1890-tallet.Av min svigerinne fikk jeg noen gamle bilder hun hadde kjøpt i en butikk i Porsgrunn. Bildene er visst fra USA og ble funnet i en gammel koffert som damen i butikken hadde kjøpt på auksjon der.
Slik ser det ut i det gamle vinduet vi fant i veggen da vi pusset opp i sommer. Brudebuketten min er nå 3 år gammel, men passer fint i vinduet sammen med de gamle bildene og bøkene
.