lørdag 21. februar 2009

Bursdagslunsj

I min lille familie er vi vinterbarn, og nå er det snart min tur til å fylle år.


Jeg elsker å spise lunsj og drikke hvitvin, enten ute eller lage i stand hjemme. Da får man utnyttet lyset og dagen på en så fin måte. Når lunsjen er over, har man fortsatt mye av dagen igjen. I dag hadde jeg en liten jentelunsj sammen med bestevenninnen min og min kjære lillesøster.


Jeg har lest kokebøker hele uken, og kastet i dag morges ut mann og barn og hadde hele formiddagen hjemme alene med musikk, matlaging og bakst.


Valget i dag falt på cæsarsalat, focaccia-brød og Nigella Lawson sjokoladekake i fire lag.


Her ser det ut som jeg fyller 33, men et lys ekstra har gjemt seg bak de andre lysene. Jeg tok de lysene jeg hadde : )
Dagen er ikke riktig ennå, da...

søndag 15. februar 2009

Nettkjøp til besvær


Dette fine skiltet skulle være en fødselgave til min nye nabo. Jeg bestilte det 2. januar på en nettbutikk og ventet og ventet. Etter to purringer fikk jeg endelig beskjed om at pakken var kommet en og halv måned etter bestilling. Jeg la frem innpakningspapir, bånd og det fine kortet jeg hadde kjøpt til gaven og gledet meg til å pakke skiltet pent inn. Men du kan tro skuffelsen ble stor da jeg pakket ut postpakken! Skiltet var kun i myk papp og nesten ikke større enn det flotte kortet jeg hadde kjøpt til gaven. Og i tillegg kostet det 89 kroner! Det stod ingenting om at skiltet var i papir. Jeg har kjøpt lignende skilt, som virkelig var skikkelige skilt, til samme pris.I tillegg bestilte jeg to store RUNDE julekuler på salg i det samme kjøpet. Men det jeg fikk var noen helt andre former på kulene. Riktignok fikk jeg langt flere enn jeg hadde bestilt, kanskje som plaster på såret. Likevel, jeg synes dette var et dårlig og dyrt kjøp. Jeg fikk ikke det jeg forventet, og det tok svært lang tid å få det. Likevel; dette er jo baksiden av medaljen når man handler på nettet. Man vet egentlig aldri hva man får...
Kulene er likevel flotte, da!


tirsdag 10. februar 2009

Blogg og Facebook

Dagene flyr av gårde som sneen gjennom luften... Her er det full vinter og bloggsperre. Jeg har faktisk blitt litt hekta på Facebook for tiden og har brukt min tid på det i stedet for blogg. Håper jeg er tilgitt og at alle har gode vinterdager!